YAKFA Cinema

De YAKFA Cinema is een mobiele bioscoop, en is ook geschikt als mini-podium voor kleine optredens. Het podium is met en zonder programmering te huur.

YAKFA Cinema

YAKFA Cinema

Beschrijving

De YAKFA Cinema is gebouwd uit staal en hout, en vouwt uit tot een kleine bioscoopzaal. Er is plaats voor 16 toeschouwers, die een (korte) film kunnen kijken, naar een klein muziekoptreden kunnen luisteren, een theatervoorstelling bij kunnen wonen of naar een lezing / voordracht kunnen luisteren.

De cinema is gebouwd in opdracht van de Young Art Korte Film Award (YAKFA), een jaarlijks filmfestival voor jonge filmmakers. Het is mogelijk om de beste selectie van korte films van YAKFA 2013 op uw evenement / festival te laten zien in de YAKFA Cinema als onderdeel van uw programmering. Het doel van het filmfestival uit Beverwijk is om het werk van jonge talenten op zoveel mogelijk plekken laten zien om daarmee het talent van de toekomst te presenteren. Het is ook mogelijk om andere programmering in de cinema plaats te laten vinden.

In de werkplaats van culturele organisatie Young Art hebben architect Wim Aardenburg en staalkunstenaar Mike Schouten samen met vrijwilligers van Young Art gewerkt aan dit kunstwerk/mobiele bioscoop. Zij zijn gekomen tot een robuust, stevig, goed doordacht en duurzaam object.

www.yakfacinema.nl

> Meer kunstobjecten