Knopera

Een totaalbeleving – interdisciplinaire, absurdistische performance.

Knopera is een gezelschap ambitieuze jongeren, die theater, dans, aerial silk, kostuums en decor combineren tot performance art. Door de wisselwerking tussen de verschillende kunstvormen ontstaat een interdisciplinaire samenwerking.

knoperameisje

Knopera is ontstaan uit het idee ‘verbindingen maken’. Letterlijk, met touwen, draden en knopen, maar ook figuurlijk, tussen diverse kunstdisciplines. Door kunstvormen te combineren wordt een werkelijkheid gecreëerd ìn de werkelijkheid: onwerkelijk en absurdistisch.

In Knopera staat ontwikkeling centraal en wordt gestreefd naar een doorlopende groei. Afhankelijk van locatie en vraag zal Knopera losse ingrediënten inzetten of juist met elkaar laten communiceren of versmelten. Knopera gaat alle uitdagingen aan – hoogtes, beperkingen, dynamiek, contact en confrontatie met het publiek.

www.knopera.wordpress.com

Portfolio

> Meer performances